Pinky Promise Media

In de vroege jaren begon het met het maken van pagina’s op Dreamcommunity of Cu2 en daar heb ik mezelf dan ook de HTML en CSS geleerd. Als ik iets zag op een website wat ik ook wilde op mijn blog(s) dan keek ik in de broncode, kopieerde de betreffende code en plakte het in mijn HTML of CSS bestand. Op die manier ging ik kijken wat het effect was op mijn website en zo leerde ik van alles.

En toen…

Later kwam WordPress bij mij in beeld en heb ik verschillende domeinnamen gehad waar ik helemaal op los ging. Uiteindelijk heb ik sinds 2013 mijn blog doormariska.nl en was dat sinds 2015 tot en met 2019 mijn bedrijf. Uiteindelijk wilde ik een andere en overkoepelende naam. Want ik ben niet alleen maar een blog. Daar was Pinky Promise Media, gestart in oktober 2019!

En nu…

Door de jaren heen heb ik meerdere malen mijn eigen blog gefixt als er weer eens een plugin een probleem veroorzaakte, ads wilde plaatsen van een agency of Google Analytics werkend wilde hebben. Dat niet alleen, want ik heb ook duizenden keren aan mijn HTML en CSS gesleuteld met een goed resultaat. En toen besloot ik ineens dat ik mijn kennis wel wilde delen. En daarom heb ik Pinky Promise Media opgezet. Mijn kennis delen, andere mensen met een probleem helpen die zij hebben in of met WordPress of gewoon advies geven.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op!